SARE DE BAIE 1KG

Puteti comanda acest produs

- Online

- La telefon: 0245 213 981

- La telefon: 0722 550 839

Producator: NEERA

Cod produs: 10007572


Disponibilitate: Stoc limitat !

18.00 buc

Total: 18.00 RON

47.13

Pretul include TVA

Specificatii


Efectul detoxifiant a 30 de minute de baie din sare Indus, corespunde unei cure de post. Tegumentele nu se usucă de la sarea Indus deoarece apa este legată în stratul cornos al acesteia. Astfel stratul de apărare al tegumentelor rămâne intactă.Este recomandată oricărui tip de tegument.

Baia salină are efect de detoxifiere intensă, cu cât este mai mare concentraţia de sare, cu atât este mai intensă detoxifierea.

La o vană de mărime normală(100 l) se pune minimum 1 kg de sare Indus sau 4 l soluţie salină de 26% . Apa de baie astfel obţinută este de 1%, corespunzătoare concentraţiei fluidelor organismului, de exemplu concentraţia lacrimilor.

Dacă nu se doreşte deschiderea ochilor sub apă în acest caz sarea roşie sau albă este corespunzătoare. 

În această baie nu se ţin ochii deschişi, deoarece va ustura. Se pune sarea Indus în vană şi se adaugă apă fierbinte. Dacă sarea s-a dizolvat se adaugă apă până ce temperatura apei devine 37ºC.

Nu se va folosi săpun, şampon, sau gel de duş. Baia trebuie să dureze 20 de minute. După baie nu se va clăti pielea, doar se tamponează cu prosopul. Apoi se recomandă odihnă de 30 de minute.

În urma băii sărate,tegumentele nu se vor usca deoarece în stratul cornos al tegumentului se leagă apa. Stratul natural de apărare al pielii rămâne intact. Datorită celor susmenţionate, baia salină se recomandă mai ales în cazul pielii uscate. Baia salină se poate face oricând, în funcţie de necesităţi.

Sfaturi: Îmbăierea salină în timp de lună plină duce la acumulare optimă de minerale , iar efectul de detoxifiere este cel mai eficient. Cei ce suferă de boli cardiace şi de circulaţie să fie foarte atenţi cu baia salină!

Gramaj: 1 kg.

Reviews (0 review-uri)
Opinia cumparatorilor

Acest produs nu are niciun review.

*
  • 5 stele  -  Excelent

  • 4 stele  -  Reusit

  • 3 stele  -  Mediu

  • 2 stele  -  Convenabil

  • 1 stea   -  Slab

*
*